50 jaar JCI Eemland

Hoera, dit jaar bestaat JCI Eemland 50 jaar!

Dit gaan we met een mooi programma vieren. Soms op een afstand, maar voelbaar dichtbij.

Hoe JCI Eemland begon?

In 1971, door een aantal ondernemende en vooral enthousiaste mensen die met elkaar iets wilden doen om lokale impact te maken in Amersfoort en omgeving. Door voor JCI te kiezen, vroeger ook wel de Juniorkamer genoemd, kon de lokale Kamer groeien. Zo konden we van andere lokale Kamers in Nederland leren, konden we inspirerende initiatieven delen en werden de krachten gebundeld. Als klap op de vuurpijl hebben we door ons netwerk, mooie trainingssessies kunnen opzetten, zodat je jezelf kunt ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak!

Momenteel is onze lokale Kamer een onderdeel van maar liefst 85 lokale Kamers in Nederland. Al die Nederlandse Kamers vallen onder het internationale netwerk van JCI Worldwide en zijn we in totaal in 115 landen, 170.000 leden rijk! Een meganetwerk, waardoor we samen de wereld mooier kunnen maken. We laten je graag zien welke gezichten en initiatieven er door de jaren heen achter zitten. Die onze lokale Kamer JCI Eemland, heeft gemaakt tot wie zij nu is.

Ben jij ook zo enthousiast als wij, om:

1. Lid te willen worden en ben je tussen de 24-38 jaar? Klik dan hier.
2. Wil je als bedrijf graag meehelpen om onze lopende activiteiten te sponsoren, denk hierbij aan het meehelpen in de organisatie of op de dag zelf zoals bij The World Cleanup Day in september?
Kik hier en we vertellen je graag meer over ons programma en hoe je een bijdrage kunt leveren.  
3. Word JCI Eemlandvriend! Heb je een mooi bedrijfslogo en vind je onze initiatieven supertof? Wil je ons stimuleren door het leveren van een financiƫle bijdrage? Klik hier om naar de mogelijkheden te vragen waar je aan kunt bijdragen.

Deze vrienden zijn je voor: