Lid worden

Hi!

  • Ben jij tussen de 25 en 39 jaar en woon en/of werk je in Amersfoort of de directe omgeving ervan (regio Eemland)?
  • Wil jij jouw netwerk uitbreiden met enthousiaste en ondernemende mensen?
  • Wil jij jezelf ontwikkelen?
  • Wil jij je inzetten om leuke, prikkelende activiteiten en evenementen op te zetten in de regio?

Heb jij alle vragen met ‘JA’ beantwoord? Lees dan snel verder, wellicht is JCI Eemland dan iets voor jou!

Wij, JCI Eemland, zijn een club van c.a. 20 ondernemende mensen uit de regio Eemland. Wij zijn een kamer die staat voor ‘fun’, gezelligheid en maatschappelijke betrokkenheid. Bij alles wat wij doen is “learning by doing” een leidend principe.

Wat biedt JCI Eemland jou?
JCI is gebaseerd op vier pijlers: Business, Community, Internationaal en Trainingen. Op elk van die gebieden zijn mogelijkheden tot ontwikkelen op persoonlijke en professioneel vlak. Dat kan bijvoorbeeld door het volgen van trainingen of door een opleiding te volgen om zelf trainer te worden en vervolgens binnen JCI trainingen te gaan geven. Ook kun je leren business te doen en een netwerk op te bouwen of projecten op te zetten voor goede doelen. Het bezoeken en organiseren van internationale congressen is een andere manier om je te ontwikkelen. De mogelijkheden zijn groot. De overkoepelende factor is ‘fun’, want het blijft een vrijetijdsbesteding en dat moet natuurlijk wel leuk blijven!

JCI Nederland / International; tijd om jouw netwerk uit te breiden
Onze kamer is onderdeel van JCI Nederland. Alle lokale kamers (±100) vallen onder JCI Nederland die weer goed zijn voor 2.000 leden! (hallo netwerk!) Om het nog mooier te maken; JCI is wereldwijd, samen zijn wij goed voor een netwerk van zo’n 170.000 jonge, ondernemende mensen verspreidt over 116 landen en 5.500 steden! Om jou de kans te geven internationaal contacten op te doen en internationale trainingen te volgen is er jaarlijks een internationaal congres dat steeds weer in een ander land en stad wordt gehouden. Dit jaar wordt het congres in Nederland gehouden, een geweldig en druk spektakel, dat georganiseerd wordt door JCI Nederland. Een van onze JCI Eemland leden, participeert in die overkoepelende organisatie. Een mooi moment om nieuwe mensen te leren kennen en jouw netwerk uit te breiden!

Wat wordt er van jou verwacht?
JCI Eemland is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Wij verwachten van jou dat jij actief deelneemt aan evenementen van JCI en deelneemt aan één van de commissies.

Interesse om lid te worden van JCI Eemland?
Hebben wij jou warm gemaakt? Leuk! Stuur ons je gegevens via het onderstaande aanmeldformulier en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Tot snel!

Hartelijke groet,
JCI Eemland

Meld je aan bij JCI Eemland als geïnteresseerde of als kandidaat lid.