Jaarplanning 2024: JCI Eemland, JCI Nederland en JCI Internationaal

JCI Eemland is onderdeel van het wereldwijde netwerk van Junior Chamber International (JCI). Ook dit jaar hebben we een jaar vol inspirerende bijeenkomsten voor ons, zowel lokaal, nationaal als internationaal. Lees hier meer over de planning van 2024 en een voorproefje van wat er te wachten staat in 2025.

EEMLAND

JCI Eemland komt elke maand samen op de tweede dinsdag van de maand, waarbij leden de kans krijgen om samen te werken, te netwerken en te leren. In januari vindt traditioneel de bestuurswissel plaats waarbij het oude bestuur bedankt wordt en het nieuwe bestuur geïnstalleerd. In februari gaan we aan de slag met de thema’s Grondslag & (leden)Groei. Wie zijn we en wat is onze toegevoegde waarde? Hoe blijven we duurzaam groeien in ledenaantallen? In maart hebben we een inspirerende spreker uitgenodigd die ons meer zal vertellen over de waarde van diversiteit in organisaties en teams. De invulling van de rest van de kameravonden is nog niet bekend.

Naast onze reguliere kameravonden op de tweede dinsdag van de maand, organiseren we dit jaar ook een nieuwjaarsborrel op 6 januari, een oud-leden borrel op 21 maart, een Paas evenement voor leden en hun kinderen op 1 april en een Drakenbootrace op zaterdag 29 juni. Hou onze website in de gaten voor updates! 

NATIONAAL

De nationale activiteiten beginnen op 20 januari 2024 met een CvA in het Vechtdal. Dit wordt gevolgd door de Dutch Academy, waar leden zich kunnen verdiepen in hun persoonlijke en professionele ontwikkelingsreis op 22-24 maart 2024 en op 29 juni 2024. Een tweede CvA zal plaatsvinden in Dordrecht op 25 mei 2024. Het hoogtepunt van het jaar zal de Nationale Conventie zijn in Den Bosch op 4 & 5 oktober 2024.

INTERNATIONAAL

Op internationaal niveau wordt de European Conference georganiseerd in Oulu, Finland van 12 – 15 juni 2024. Later in het jaar komt de wereldwijde JCI-gemeenschap samen bij het World Congress in Taoyuan, Taiwan van 29 oktober – 2 november 2024.

VOORUITBLIK 2025

De European Conference in 2025 staat gepland in Herning, Denemarken van 4 – 7 juni 2025, gevolgd door het World Congress in Tunis, Tunesië van 2 – 9 november 2025.