JCI Eemland doneert €6000 aan de VoorleesExpress Eemland

JCI Eemland reikt de cheque uit aan de VoorleesExpress

Chocoladeletters verkopen voor het goede doel
Jaarlijks zetten de leden van JCI Eemland de chocoladeletteractie op, om het opgehaalde bedrag te doneren aan een goed doel. Dit jaar is er voor de derde keer gekozen voor de Voorleesexpress Eemland. De VoorleesExpress zorgt er met al haar vrijwilligers voor, dat kinderen met een taalachterstand worden voorgelezen. De chocoladeletters konden in het najaar worden besteld via een speciaal in het leven geroepen website. De chocoladeletters waren biologisch en kwamen van lokale leveranciers. Voor JCI Eemland is sustainable een belangrijk element dat je jaarlijks onder meer terugziet in de World CleanUp Day, een ander initiatief van JCI Eemland.

Uitreiking
De cheque is afgelopen vrijdag 31 januari jl. uitgereikt tijdens een voorleesfeestje aan Jessica Jager van de VoorleesExpress Eemland. Het voorleesfeestje was een bedankje van de VoorleesExpress aan de kinderen van de leden van JCI Eemland. Er werd voorgelezen uit het prentenboek van het jaar: Moppereend.

Koop dit jaar ook en doe gelijk iets goeds
Dit najaar zal JCI Eemland opnieuw een actie houden voor een nieuw uit te kiezen goed doel. Naast de verkoop van chocoladeletters zal het assortiment worden uitgebreid met nog meer lokale producten. Koop, doneer en eet met een mooie gedachte jouw lekkers op. Wat dit jaar de extra uitbreiding zal zijn wordt na de zomer bekend gemaakt, want dan wordt de webshop weer geopend!
Houd onze updates via onze website en social media-kanalen in de gaten!

Facebook
Instagram

JCI Eemland doneert €6000 aan de VoorleesExpress en ontvangt een voorleesfeestje van de VoorleesExpress
JCI Eemland doneert €6000 aan de VoorleesExpress en ontvangt een voorleesfeestje van de VoorleesExpress