Uitreiking cheque chocoladeletteractie én Masterclass over geluk op 29 januari 2021

Op vrijdag 29 januari 2021 om 17:00 wordt een cheque met het resultaat van de chocoladeletteractie 2020 uitgereikt aan social enterprise Gelukskoffer. Dit fantastische bedrag is opgehaald door JCI Eemland met de verkoop van chocoladeletters eind vorig jaar. Als dank voor de steun organiseert de Gelukskoffer een speciale online masterclass over geluk voor de leden van JCI Eemland en de bestellers van 2020.

‘Geluk kun je trainen als een spier’

Vanuit de wetenschap is steeds meer bekend over geluk, mentaal vermogen en hoe je dit kunt bevorderen. Gelukkige mensen hebben meer energie, staan meer open voor nieuwe ideeën en veranderingen, zijn creatiever, denken in kansen en ervaren minder werkdruk.

De oprichter van de Gelukskoffer geeft in een energieke, interactieve lezing deelnemers zicht op de mate van geluk in eigen werk en de belangrijkste factoren die hierop invloed hebben. Deze sessie geeft inzichten die iedereen op zichzelf en/of in het eigen team kan toepassen. Want geluk kun je trainen als een spier.

Ben jij ook benieuwd naar deze inzichten? Inschrijven voor deze online masterclass is gratis en kan je doen via chocoladeletteractie@jci-eemland.nl. Een dag voorafgaand aan de masterclass ontvang je een Zoom-link voor deelname.

De chocoladeletteractie

Al 16 jaar verkoopt JCI Eemland chocoladeletters voor een goed doel. Veel bedrijven geven rond Sinterklaas een attentie aan hun medewerkers en/of hun relaties. Dankzij de chocoladeletteractie (http://www.chocoletterjci.nl) kunnen bedrijven direct bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Dit jaar gaat de opbrengst naar social enterprise Gelukskoffer. Gelukskoffer zet zich in om het mentale welzijn van kinderen te verbeteren. Dit doen zij door lessen te geven in geluk. Gewoon op school, naast rekenen en taal!

Zo simpel kan het zijn – geluk moet je delen!

Over JCI

Junior Chamber International (JCI) is een wereldwijde netwerkorganisatie voor actieve mensen van 25 tot 40 jaar die zich inzetten voor persoonlijke ontwikkeling en positieve verandering in de maatschappij. JCI Eemland is in 1971 opgericht en telt momenteel 20 leden. Ze zijn actief betrokken bij ludieke projecten die maatschappelijke impact hebben in de regio Amersfoort.