Ambitieuze plannen nieuwe bestuur 2024

Met veel enthousiasme kondigde het nieuw gekozen bestuur van JCI Eemland in december 2023 hun plannen voor het komende jaar aan. Het bestuur heeft vijf thema’s gekozen vanuit waar gewerkt gaat worden aan persoonlijke en professionele ontwikkeling, positieve verandering en maatschappelijke impact: Grondslag, Groei, Gemeenschap, Grenzeloos en Gezellig.

De plannen nemen hun ‘Grondslag‘ in het bepalen en versterken van de unieke kernwaarden en tradities van de organisatie. Deze waarden zullen o.a. dienen als een leidraad voor de aantrekking van nieuwe leden. ‘Groei‘ is een ander centraal thema, waarbij het bestuur zich toelegt op het bevorderen van persoonlijke en collectieve groei door middel van workshops en evenementen.

Met ‘Gemeenschap‘ wil het bestuur de impact van JCI Eemland in de regio vergroten en versterken, terwijl ‘Grenzeloos‘ de ambitie weergeeft om grote projecten zoals de Drakenbootrace te realiseren en de banden met nationale en internationale JCI-entiteiten te versterken. Ten slotte is ‘Gezelligheid‘ het vijfde thema, met als doel het creëren van een hechte band en plezier binnen JCI Eemland door middel van sociale bijeenkomsten, diners en uitjes. Op naar een prachtig 2024!

Benieuwd wie het bestuur vormen? Dat lees je hier: https://www.jci-eemland.nl/bestuur/