De jaarlijkse JCI Chocoladeletteractie is gestart!

De webshop is weer geopend! Bestel (h)eerlijke chocoladeletters van Tony Chocolonely en/of een luxe Sinterklaaspakket van de ambachtelijke Proof Bakery voor jezelf óf je bedrijf en steun het goede doel.

De Corona-uitbraak heeft het mentale welzijn van velen geen goed gedaan. Niet eerder waren in Nederland zoveel jonge mensen zo somber, angstig en eenzaam (bron: CBS). Daarom kiest netwerkclub JCI Eemland voor haar jaarlijkse chocoladeletteractie een goed doel dat een verschil kan maken in de psychische gezondheid van velen – Stichting MIND.

MIND

Veel jongeren worstelen met een depressie, burn-out, prestatiedruk, of een eet- of angststoornis. Maar liefst 4 op de 10 jongeren met psychische klachten durft hier niet over te praten. Daarom is bespreekbaarheid, aandacht, preventie en ondersteuning heel hard nodig. Via de MIND Young Academy en Studio delen jonge ervaringsdeskundigen hun eigen verhaal op scholen, Youtube en Instagram. Zo ervaren andere jongeren dat ze niet de enige zijn die worstelen en staan ze er niet alleen voor.

Concreet doel

Tot nu toe zijn er 1350 lessen gegeven. Met elke les bereiken ze honderden jongeren. In de les wordt het “onbespreekbare” bespreekbaar en worden taboes doorbroken. In 2021/2022 is het streven dat de MIND Young Academy 600 lessen geeft. Met deze actie kunnen we daaraan bijdragen!

Deel je geluk

Het is extra mooi dat dankzij deze actie iedereen een mogelijkheid heeft om hun geluk letterlijk te delen. Doen jullie ook mee? We zien graag jullie bestellingen en verkopen tegemoet!